luni, 20 iulie 2009

Learn English - Învață engleza gratuit

Mingoville is an online English learning program for children 5-15 years, a multimedia application based on the idea of edutainment. It was developed in such a way that children learn English as a second language.
COPIII POT ÎNVĂȚA GRATUIT ENGLEZA!
Mingoville este un proiect de învățare a limbii engleze pentru copii între 5 și 15 ani. Mingoville ( derivat din flamingo și ville –oraș în franceză)este cunoscut pentru orașul virtual, populat de păsări flamingo, fiecare cu personalitate unică, vorbind doar engleză. Programul a fost dezvoltat sub auspiciile Ministerului Educației din Danemarca și se apreciază că are peste 700000 de utilizatori în toată lumea, fiind tradus în 32 de limbi, printre care și româna. Pe acest site va puteti crea un cont gratuit. Alegeți zona făcând click pe steagul României, care apare pe bara de sus a ferestrei.
Programul a fost conceput astfel încât copiii să învețe engleza ca o limbă străină, explorând universul Mingoville, în 10 misiuni captivante - familia, culori și haine, numere și litere, natura și anotimpuri, animale și altele. Fiecare dintre acestea conține până la 13 activități de învățare ca povestiri, versuri, jocuri interactive, dialoguri, cântece. După obținerea unui cont, copilul devine un personaj în acest univers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu